واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض

آقای ولید الخریجی، قائم مقام وزیر خارجه عربستان که برای شرکت در نوزدهمین نشست وزرای خارجه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) به تهران سفر کرده، در حاشیه این نشست با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۷۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست وزارت امور خارجه در این دیدار، تاکید کرد دو کشور عزم و اراده جدی برای پیگیری تعمیق و توسعه روابط در عرصه های مختلف دارند و معتقدیم نباید مانعی فراروی این روند وجود داشته باشد.

 

سرپرست دستگاه دیپلماسی همچنین از همکاری مسئولین ذیربط عربستان برای تسهیل امور حجاج عزیز ایرانی در ادای مناسک حج و بازگشت همراه با آرامش به ایران تشکر و تصریح کرد در ادامه نیز همکاری مسوولان عربستان برای ارائه تسهیلات لازم و مناسب به حجاج ایرانی استمرار داشته باشد.

 

ولید الخرجی قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان سعودی نیز در ابن دیدار مراتب تسلیت و همدردی مجدد خود و دولت و مقامات کشورش را نسبت به سانحه اسفناک منجر به شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید ابراز داشت و از درگاه خداوند متعال برای روح ایشان آرامش و غفران الهی مسئلت کرد.

 

قائم مقام وزارت امور خارجه عربستان ابراز اطمینان کرد که با برگزاری موفقیت آمیز انتخابات ریاست‌ جمهوری و تشکیل دولت جدید، مردم ایران این مرحله را با موفقیت پشت سر خواهند گذاشت.

 

ولید الخرجی با اشاره به تلاش های جاری برای پیشبرد و تقویت روابط بین دو کشور، ابراز امیدواری کرد این تلاش ها با توجه به اهتمام ویژه مقامات عالی دو کشور و همچنین مشترکات فرهنگی و تاریخی با قوت استمرار یابد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار